לןגן

דגי סלומון עם חומוס

מאת: איטל חלילי, פורסם: 18/10/2018 | 16:10
דגי סלומון עם חומוס

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר מעט את הדג ולהוריד בעדינות את העור

  2. אחרי שהפשרתם להשרות כמה דק במלח ולימון לשטוף לייבש

  3. לקחת גמבה שום וגרגרי חומוס לטגן במחבת כמה רגעים להוסיף מלח פלפל שחור פפריקה אדומה קארי כף מיונז

  4. רבע ממרח שום כתוש ו2 כפות רסק לערבב היטב לשים מעט מים רותחים ואז את הדגים לשפוך על הדג את הכוסברה מכסה ואש נמוכה

  5. המיונז והשום משדרגים את המנה ברמות