לןגן

אגרול ממולא בשר

מאת: איטל חלילי, פורסם: 18/10/2018 | 16:05
אגרול ממולא בשר

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ את הפטרוזליה והבצל דק לערבב עם הבשר טחון ולטגן במעט שמן להוסיף את המלח הפלפל שחור ובהרט

  2. עד שהנוזלים מצטמצמים לסנן לקרר

  3. לקחת טורטיות למלא לטבול בביצה שהקצפנו אותה ובפירורי לחם

  4. לטגן כמה שניות במחבת עד להשחמה ולהוציא