לןגן

עוגת טורט 3 שכבות במילוי קרם שוקולד נוגט בציפוי גנאש שוקולד מריר וזילוף קצפת

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 18/10/2018 | 09:02
עוגת טורט 3 שכבות במילוי  קרם  שוקולד נוגט בציפוי גנאש שוקולד  מריר  וזילוף  קצפת

תקציר המתכון: פשוט טעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לזילוף

למילוי

לפיזור

אופן הכנה

  1. הטורט

  2. מכניסים לקערת המיקסר את כל החומרים של הטורט כולל הקמח ,מקציפים כ 10 דקות עד לקבלת קצף תפוחה ולבן

  3. 2) שופכים את התערובת לתבנית בקוטר 26 ס"מ מרופדת בנייר בתחתית וגם בדפנות ואופים בתנור🔥 שחומם מראש ל 160 מעלות כ50 דק🕛

  4. 3) אופן ההכנת הקרם

  5. שופכים לקערת המיקסר את השמנת המתוקה חלב ופוגינד וניל מקציפים עד לקבלת קצף יציב

  6. 4) מחממים 30 שניות את ממרח נוגט מקפלים אותו פנימה עד לאיחוד

  7. 5) חותכים את העוגה ל3 חלקים שווים ומחלקים את הקרם ל2 חלקים שווים מורחים הנדיבות על חלק אחד מכסים עם עוד חלק ושוב קרם ושוב מכסים עם החלק האחרון ומכניסים את העוגה למקפיא

  8. לשעתיים

  9. 6) הכנת הגאנש

  10. שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה, מכניסים את השוקולד מכסים בצלחת מספר דקות ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק

  11. 7) שמים את העוגה על רשת ושופכים את הגאנש ומפזרים קוקוס סביב העוגה

  12. 8) לזילוף :

  13. מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב עד ליציבות מכניסים לשקית זילוף ומזלפים