תקציר המתכון: מנה ללקק את האצבעות 👌🏻🍝😍
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לתערובת הקציצות - לקצץ את הפטרוזיליה, השום והבצל הלבן ולשים בקערה יחד עם הבשר הטחון, לתבל במעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם. לערבב היטב ולהניח בצד ל-10 דקות.
להכנת רוטב העגבניות - בסיר עם מעט שמן לטגן את שיני השום, לחתוך את העגבניות לקוביות ולהוסיף לסיר. לערבב היטב ולאחר כ-5 דקות להוסיף את הרסק עגבניות, חצי כפית פפריקה אדומה, בערך כוס וחצי מים רותחים, מלח ופלפל שחור - לפי הטעם ולערבב. להכין קציצות וכשהרוטב מבעבע להוסיף אותן לסיר כך שהרוטב יכסה את הקציצות ולבשל כ-10 דקות נוספות.
אופן הכנת הפסטה - להרתיח את הפסטה לפי הוראות יצרן.
במחבת עם מעט שמן זית לטגן 5 שיני שום כתושות להזהבה, להוסיף את הפסטה, שליש כוס פטרוזיליה קצוצה ולתבל במעט מלח, פלפל שחור - לערבב היטב ולאחר 2 דקות להוציא מהמחבת.
בתאבון