לןגן

ארטיק תות מנגו

מאת: אתי ממן, פורסם: 26/06/2015 | 01:19
ארטיק תות מנגו

תקציר המתכון: שילוב מנצח!

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

תערובת גלידה

אופן הכנה

  1. מכינים ציפוי משוקולד לבן– ממסים שוקולד, מצפים תבנית סיליקון ומקפיאים חצי שעה,

  2. מכינים ציפוי משוקולד מריר – ממסים שוקולד, מצפים תבנית סיליקון ומקפיאים חצי שעה,

  3. ממסים שוקולד לבן, 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מכניסים למקרר לשעה, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים.

  4. מחלקים את תערובת השוקולד לקערות ומתחילים עם הטעמים: טוחנים בבלנדר כוס פרי קפוא לכל קערת שוקולד, (תות ומנגו) מעבירים לקערת השוקולד ומערבבים, ממלאים תבנית ארטיק, מכניסים מקל ומקפיאים לילה, ניתן לשחק עם הצבעים כפי שמופיע בתמונה..