לןגן

בורקס תורכי במילוי תרד וגבינה

מאת: אתי ממן, פורסם: 25/06/2015 | 23:57
בורקס תורכי במילוי תרד וגבינה

תקציר המתכון: לא טסים לתורכיה כדי לאכול בורקס !!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים עלי תרד קצוץ, גבינה חתוכה לקוביות, בצל ירוק קצוץ, מערבבים טוב, פותחים בצק עלים על משטח עבודה, חותכים מלבנים באורך כ 10 ס"מ, מורחים עם היד מעט שמן טחינה (קונים טחינה גולמית, את השמן שצף בקופסה מורחים על הבצק), ממלאים בקצה מתערובת התרד ומגלגלים, מותחים ויוצרים שבלול, מורחים ביצה ומפזרים שומשום, אופים 170 מעלות עד להזהבה, מגישים עם ביצה קשה, מאתי ממן!