לןגן

מוס כבד עוף וריבת בצל

מאת: אתי ממן, פורסם: 25/06/2015 | 17:21
מוס כבד עוף וריבת בצל

תקציר המתכון: ארוחה שלא תשכחו הרבה זמן!!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

כבד עוף

ריבת בצל

אופן הכנה

  1. מנקים ושוטפים את הכבדים, במחבת מטגנים את הכבדים עם הבצל, מוסיפים תבלינים ומצננים, מכניסים למעבד מזון כבדים ביצים קשות וטוחנים,מכסים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד, ממלאים בכבד ומכניסים למקרר לשעתיים, מוציאים מהתבנית מניחים בכלי הגשה ובתיאבון..

  2. מכינים ריבת בצל - קוצצים בצלים, מבשלים עם 2 כוסות סוכר (להבה נמוכה)עד להסמכה, לקראת סוף הבישול להוסיף קינמון..

  3. מגישים עם צנימים, פירה ובתיאבון!