לןגן

מלפוף- כרוב ממולא ערבי

מאת: יעל , פורסם: 16/10/2018 | 01:05
מלפוף- כרוב ממולא ערבי

תקציר המתכון: פשוט מעדן, יותר טעים מכל כרוב ממולא שאכלתי.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מילוי

רוטב

אופן הכנה

  1. להרתיח את הכרוב כדי שהעלים יפרדו.

  2. לבשל את העלים עד שיתרככו וכמעט שקופים.

  3. לחתוך את האמצע הקשה.

  4. בנתיים לערבב את כל חומרי המילוי.

  5. למלא את הכרוב דק וצמוד ולדחוס צמוד בסיר. בתחתית הסיר לשים 4 מהשיני שום.

  6. * אני עשיתי סיר קטן מאוד לשני איש, בערך 10 ממולאים בגודל של סיגר.*

  7. לפזר שום מלמעלה ולהוסיף את המרכיבים של הרוטב.

  8. לחסות בצלחת, ולבשל אל אש נמוכה חצי שעה לארבעים דקות.

  9. להגיש עם לחם כפרי טוב ולימון.