לןגן

לחם ללא לישה

מאת: לוי נלי, פורסם: 15/10/2018 | 18:29

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. מערבבים את כל הרכיבים בכף, מתקבלת תערובת דביקה (לא בצק) כמו של עוגה בחושה.

  2. ממלאים את התערובת בתבניות משומנות מאוד (אפשרי ב-2 תבניות אינגליש קייק) לא יותר מחצי תבנית.

  3. חשוב מאוד לשמן היטב את התבניות מאחר והבצק דביק ונדבק.

  4. 2. מתפיחים את התערובת בתבנית מכוסה כשעה עד שעה וחצי.

  5. 3. מחממים תנור לחום גבוה 220 מעלות ואופים 10 דקות.

  6. 4. לאחר 10 דקות מנמיכים את התנור לחום של 170 מעלות וממשיכים לאפות עוד כ-30-40 דקות.

  7. 5. כעבור חצי שעה של אפיה ניתן להוציא את הלחמים מתבניות האפיה כדי שישחימו היטב מסביב.

  8. 6. תוספות לגיוון: שומשום, אגוזים, מה שמתחשק.