לןגן

פריטטה תרד וגבינות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 15/10/2018 | 16:52
פריטטה תרד וגבינות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את התרד ולקצוץ

  2. להוסיף ביצים ופרורי לחם וגבינות קורט פלפל שחור

  3. ולערבב

  4. במחבת לטגן על להבה גבוהה את הבצל לשקיפות להוסיף את התערובת 5 דקות לכסות לעוד 5 דקות

  5. להניח צלחת גדולה להפוך את הפריטטה ולהחזיר למחבת לעוד 5 דקות טיגון