קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לערבב את הכל (פרט למלח) במיקסר עם וו במהירות 3 שתי דקות (לא פחות)
להוסיף את המלח. לערבב עוד דקה על מהירות 3. לאחר מכן להגביר את המהירות ל6-7 חמש דקות שלמות. להוריד שוב ל3 במשך דקה. לרסס בתרסיס שמן את הבצק ולכסות עם ניילון .(אני משאירה את הבצק במקסר רק מרימה את הוו לישה ) התפיח . הוא תופח במהירות פחות מחצי שעה. להוריד את הוו שוב על הבצק ולערבב 5 סיבובים בלבד במהירות איטית מאוד ולסגור. לשמן משטח עבודה (לא קמח) ולהכין לחמניות או לחם . להניח על תבנית עם נייר אפיה אין צורך לשמן. למרוח חלמון מעורבב עם כפית סוכר או דבש וכיפת מים. למרוח היטב ולפזר סומסום או קצח מה שאתן אוהבות. להניח בצד להתפחה שניה אין צורך לכסות. לחמם תנור על טורבו בלבד ל160 מעלות . להניח באמצע התנור . אפיה של פחות או יותר 20-25 דקות לשים לב . להוציא ולכסות מיד עם מגבת ולהשאיר פתח איוורור קטן להוצאת האדים. בתאבון .