לןגן

רצועות פרגית מוקפצות עם עגבניות שרי פסטה ובזיליקום

מאת: דורית אלישע, פורסם: 15/10/2018 | 12:46
רצועות פרגית מוקפצות עם עגבניות שרי פסטה ובזיליקום

תקציר המתכון: קל מאד להכנה וטעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בווק עם 2 כפות שמן זית להקפיץ את הבצל ובצל ירוק(רק הלבן) לשקיפות

  2. להוסיף את השום הפרוס, רצועות הפרגית ולהקפיץ עד לשינוי הצבע

  3. להוסיף גזר ועגבניות שרי

  4. לתבל-מלח, פלפל, כורכום, חצי כוס רוטב סויה

  5. לבשל חצי חב פסטה פפרדלה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן ולהוסיף לווק לערבב ולשפר טעמים אם יש צורך.