תקציר המתכון: קל מאד להכנה וטעים
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בווק עם 2 כפות שמן זית להקפיץ את הבצל ובצל ירוק(רק הלבן) לשקיפות
להוסיף את השום הפרוס, רצועות הפרגית ולהקפיץ עד לשינוי הצבע
להוסיף גזר ועגבניות שרי
לתבל-מלח, פלפל, כורכום, חצי כוס רוטב סויה
לבשל חצי חב פסטה פפרדלה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן ולהוסיף לווק לערבב ולשפר טעמים אם יש צורך.