בולונז
מאת: סוני יאיר, פורסם: 15/10/2018 | 11:03
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מבשלים ספגטי במים (לא לבשל יותר מידי אני מכבה את הגז לפני שזה ממש מוכן ונתנת לו להתבשל במים החמים שלו).
-
בינתיים מטגנת 2 בצלים גדולים עם שמן (חשוב שכמות השמן תכסה את הבצלים)
-
לאחר שהם שחומים ומבריקים מוסיפים את הבשר טחון חצי קילו על חצי חבילה ספגטי.
-
מוסיפים מלח ופלפל וממשיכים לערב עד שהבשר מבושל היטב ,
-
אני מוסיפה כף אריסה שלי ו4 קופסאות רסק עגבניות קטן.
אופן הכנה
-
מערבבים היטב ומבשלים על אש קטנה עוד חמש דקות בערך לא יותר . מסוסיפה את הספגטי מערבבת וזהו חמש דקות עבודה ויוצא משגע