לןגן

עוף עם פטריות

מאת: סוני יאיר, פורסם: 14/10/2018 | 22:06
עוף עם פטריות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ‏ לערבב היטב עם הבצל ולהוסיף את הפטריות 2 חבילות ‏

  2. לערבב 2 דקות ולהוסיף 7 כוסות מים רותחים.‏

  3. בינתים ליצור כדורים מהקציצות ולהוסיף לרוטב, המים חייבים לכסות את הקציצות.‏

  4. ‏ לבשל על אש גדולה 10 דקות בלי מכסה. לאחר מכן לכסות ולהוריד על להבה קטנה כ40 דקות. ‏בתאבון