עוף עם פטריות
מאת: סוני יאיר, פורסם: 14/10/2018 | 22:06
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
רבע קילו טחון עוף
-
רבע קילו טחון הודו (לבקש מהקצב לערבב)
-
1 תפוח אדמה מגורד
-
1 בצל קצוץ קטן
-
פטרוזיליה
-
רבע כוס מים
-
2 כפות שמן
-
כפית שטוחה סודה לשתיה
-
תבלינים
-
מעט פלפל שחור
-
מרק עוף אמיתי של אוסם
-
כמון. לערבב הכל להכניס חצי שעה למקרר למנוחה
-
בסיר שטוח לטגן בצל גדול. להוסיף
-
כף מרק עוף
-
כף חווא'ג למרק
-
פלפל שחור
-
חצי כפית כורכום
אופן הכנה
-
לערבב היטב עם הבצל ולהוסיף את הפטריות 2 חבילות
-
לערבב 2 דקות ולהוסיף 7 כוסות מים רותחים.
-
בינתים ליצור כדורים מהקציצות ולהוסיף לרוטב, המים חייבים לכסות את הקציצות.
-
לבשל על אש גדולה 10 דקות בלי מכסה. לאחר מכן לכסות ולהוריד על להבה קטנה כ40 דקות. בתאבון