לןגן

בייגלה רומני

מאת: שרה יוסף, פורסם: 14/10/2018 | 20:54

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה כוס מים שמרים, אבל סוכר ו סילאן ולהמתין רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים

  3. לכסות ולהתפיח חצי שעה או

  4. להכניס ללילה למקרר

  5. אם למקרר אחרי שעה להוציא ללוש ושוב למקרר עד הבוקר

  6. לחלק את הבצק ל16 כדורים לקמח מעט ולתת התפחה של כמה דקות, עד לעשות צורה של בייגלה

  7. להרתיח את המים עם הסילאן והסודה לשתיה

  8. כשה בייגלה תפח להכניס לסיר לכמה שניות ולהניח בתבנית על נייר אפיה להבריש עם ביצה ולפזר שומשום

  9. לאפות 200 מעלות עד לקבלת צבע חום

  10. כשמוכן להוציא ולצנן על רשת