לןגן

פתיתים עם קציצות

מאת: סוני יאיר, פורסם: 14/10/2018 | 15:35
פתיתים עם קציצות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים טוב טוב את הקציצות ומניחים למנוחה במקרר.

  2. מטגנים בסיר בצל יבש וירוק מוסיפים ‏פלפל אדום חתוך וממשיכים לטגן.

  3. מוסיפים 2-3 שיני שום חתוכות וממשיכים עוד כמה דקות. מוסיפים ‏פטרוזיליה או קוסברה שאוהבים ומערבבים.

  4. מוסיפים כף כמון .

  5. כף מרק עוף.

  6. כפית פלפל שחור או אנגלי .

  7. כף ‏חווא'ג

  8. קופסא רסק עגבניות קטן

  9. ומערבבים מוסיפים את הפתיתים מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי הפתיתים ‏ועוד קצת מים.

  10. כאשר מבעבע להוסיף את הקציצות

  11. מבשלים על אש קטנה כעשר דקות. יש לכבות את האש כאשר יש עוד מעט נוזלים על מנת ‏שהם לא יתיבשו. אפשר להוסיף פטריות מי שאוהבת. שידרוג נוסף אפשר עם כבדי עוף גם יוצא מעולה או נקנקיות או ‏פרגיות