קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מערבבים טוב טוב את הקציצות ומניחים למנוחה במקרר.
מטגנים בסיר בצל יבש וירוק מוסיפים פלפל אדום חתוך וממשיכים לטגן.
מוסיפים 2-3 שיני שום חתוכות וממשיכים עוד כמה דקות. מוסיפים פטרוזיליה או קוסברה שאוהבים ומערבבים.
מוסיפים כף כמון .
כף מרק עוף.
כפית פלפל שחור או אנגלי .
כף חווא'ג
קופסא רסק עגבניות קטן
ומערבבים מוסיפים את הפתיתים מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי הפתיתים ועוד קצת מים.
כאשר מבעבע להוסיף את הקציצות
מבשלים על אש קטנה כעשר דקות. יש לכבות את האש כאשר יש עוד מעט נוזלים על מנת שהם לא יתיבשו. אפשר להוסיף פטריות מי שאוהבת. שידרוג נוסף אפשר עם כבדי עוף גם יוצא מעולה או נקנקיות או פרגיות