עוף עם בצל וצימוקים חגגי מעדן
מאת: סוני יאיר, פורסם: 14/10/2018 | 15:20
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
•
-
2 בצלים גדולים לחתוך לאורך ולטגן עד להזהבה
-
2 כוסות צימוקים ,לא משנה הצבע
-
להוסיף 3 כפיות סוכר ולערבב 2-3 דקות עד שישנה מעט את הגוון
-
להוסיף כפית כורכום.....
-
כפית גדושה ראס אל חנוט.........
-
מי שאוהבת להוסיף קינמון .
-
טיפה ציפורן (למי שאוהב)......
-
חצי כפית אגוז מוסקט....
-
מעט פלפל לבן ומלח .......
אופן הכנה
-
לערבב היטב את הכל על האש ולהוסיף את העוף ולטגן . לערבב מידי פעם שלא ידבק.......... להוסיף מים לגמור טעמים ולבשל על אש קטנה כשעה שעה וחצי עד שנשאר מעט רוטב ......בתאבון