קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
למלות את הקלוני לדחוף ולהשתדל לא לשבור אותם. לסדר בתבנית צפוף כמה שאפשר שלא יזוזו לא הספיק לי המילוי אז שמתי רקים). לרוטב - לטגן בצל עד להזהבה.
להוסיף 3-4 עגבניות קלופות (חובה).
לערבב ולהוסיף כף מרק עוף
פלפל שחור
מעט סוכר
פטרוזיליה או קוסברה מעט.
2 רסק עגבניות .
לגמור טעמים להוסיף 3-4 כוסות מים לשפוך על הקנלוני כמעט עד סוף התבנית .
(חשוב מאוד שיהיו מכוסים טוב אחרת יתפוצצו. לאפות בחום של 200 מעלות כחצי שעה . להשאיר רוטב . ויאלה יאמי בתאבון וספרו אך יצא