לןגן

קנלוני ממולא בשר

מאת: סוני יאיר, פורסם: 14/10/2018 | 14:31
קנלוני ממולא בשר

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. למלות את הקלוני לדחוף ולהשתדל לא לשבור אותם. ‏לסדר בתבנית צפוף כמה שאפשר שלא יזוזו לא הספיק לי המילוי אז‎ ‎שמתי רקים). לרוטב - לטגן בצל עד ‏להזהבה.

  2. להוסיף 3-4 עגבניות קלופות (חובה).

  3. לערבב ולהוסיף כף מרק עוף

  4. פלפל שחור

  5. מעט סוכר

  6. פטרוזיליה או ‏קוסברה מעט.

  7. 2 רסק עגבניות .

  8. לגמור טעמים להוסיף 3-4 כוסות מים לשפוך על הקנלוני כמעט עד סוף התבנית . ‏‏

  9. (חשוב מאוד שיהיו מכוסים טוב אחרת יתפוצצו. לאפות בחום של 200 מעלות כחצי שעה . להשאיר רוטב . ויאלה ‏יאמי בתאבון וספרו אך יצא