קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מערבבים בידים את הקמח עם המרגרינה היטב עד שהמרגרינה תתערבב כולה עם הקמח . להוסיף את כל החומרים ללוש לבצק רך וחלק. להכניס למקרר לחצי שעה. לאחר מכן לחלק את הבצק ל-5 לפתוח על משטח מקומח כמה שאפשר דק (כי הוא תופח באפיה) למרוח עליו ממרח תמרים לפזר מעל מעט קינמון ומעט ציפורן (לא הרבה ציפורן כי היא מאוד דומיננטית) לסדר בתבנית ולחתוך כמעט עד הסוף. לאפות בחום של 150 מעלות רצוי בטורבו עד שיזהיב יפה . חשוב מאוד יש לחתוך את הרולדה בעודה חמה חמה לסדר בפלסטיק ולזרוע אבקת סוכר על העוגיות החמות. בתאבון וספרו