לןגן

טורטייה במילוי בשר

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 14/10/2018 | 12:57
טורטייה במילוי בשר

תקציר המתכון: טורטיות קראנצ'יות במילוי בשר, להגיש עם רוטב צ'ילי

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן רצועות משלושה בצלים, כשמיטגן להוסיף חצי קילו בשר טחון, לטגן עד שהבשר מחליף את צבעו.

  2. לתבל במלח, פלפל שחור רגיל/ גרוס, תבלין מעורב ירושלמי, כפית פפריקה מעושנת וכפית מרק עוף. להוסיף כוסברה ופטרוזליה קצוצה.

  3. למלא את הטורטיות.. לטבול בביצה ואז בפירורי לחם ולטגן משני הצדדים. *הכמות של הבשר מספיקה לעשר טורטיות

  4. ניתן להגיש עם רוטב צ'ילי