קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לטגן את הבצל עד להשחמה...
להוסיף את העוף ולטגן משתי הצדדים. להוסיף את התבלינים להוסיף את העגבניות החתוכות ולערבב 2 דקות ביחד...... והרסק ולערבב ביחד 2 דקות למלות מים רותחים עד כיסוי העופות לבשל כ20 דקות.......... להוסיף 3 כוסות אורז שטוף. תפוחי אדמה קלופים להנמיך להבה ולבשל כ20 דקות. להניח ביצים רחוצות מעל להכניס לתנור בחום של 100-120 תלוי בתנור לכל הלילה . בתאבון