לןגן

פשטידת תרד וגבינות טורקי אסלי

מאת: סוני יאיר, פורסם: 14/10/2018 | 12:24
פשטידת תרד וגבינות טורקי אסלי

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ‏. לרחוץ היטב את התרד ולחתוך. לוגן בצלים להזהבה ולהוסיף את התרד אחרי כמה דקות להוסיף את ‏התבלינים. לבשל עד שהתרד מבושל . נשאר נוזלים יש לסנן במסננת ... להכניס לקערה אחרי שהצטנן ‏קצת לחתוך את הגבינות לריבועים ולהוסיף ואת כל השאר. לשמן תבנית אפיה במרסס שמן וגם מעל ‏הפשטידה לרסס .. לאפות בחום בינוני 160 עד שישחים . לחתוך אחרי שהצטנן מעט