קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
הכנה:
מערבבים את כל מצרכי הקציצות ומניחים במקרר כחצי שעה. מתחילים בהכנת הרוטב..
מחממים שמן בסיר רחב מטגנים את הבצל לאחר שקיבל צבע חום זהוב מוסיפים את העגבניות החתוכות וקלופות ומערבבים, מוסיפים את השום ותבלינים ומערבבים, מוסיפים את הרסק ומערבבים ואת הפטרוזיליה. מוסיפים מים רותחים 5 כוסות בערך ..
מביאים לרתיחה .
טובלים את הקציצות בביצה ומטגנים בשמן . לאחר הטיגון המוסיפים מיד לסיר עם הרוטב
מבשלים כ20 דקות עד לצימצום הרוטב והסמכתו .