לןגן

פאי טונה מעלף

מאת: סוני יאיר, פורסם: 14/10/2018 | 12:10
פאי טונה מעלף

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל היבש והבצל הירוק, לאחר שהשחים מעט להוסיף את הצנוברים לערבב חצי דקה לא יותר ולהוסיף את ‏העגבניות החתוכות ולערבב לאחר כמה דקות להוסיף את התבלינים , רסק העגבניות ולערבב מוסיפים את הטונה לבשל עוד ‏כמה דקות ולערבב מידי פעם שלא ידבק. לשמן תבנית עגולה ולהניח את עיגול המלאווח ומעליו מעט מהתערובת של הטונה ‏‏. מעל לסדר את חצאי הביצים ומעל הביצים את התערובת שנותרה. לסגור עם העיגול השני ולקפל את הסוף של העיגול ‏העליון מתחת לתחתון. לעשות חורים עם מזלג למרוח חלמון ביצה בנדיבות ולאפות 180 מעלות כחצי שעה תהנו (כל ‏השלבים בתמונות המצורפות