לןגן

עוגת תפוזים של אימי ז"ל

מאת: סוני יאיר, פורסם: 14/10/2018 | 11:44
עוגת תפוזים של אימי ז"ל

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה‎:

  2. להפריד את הביצים. להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר ולהניח בצד‎.

  3. בקערה נפרדת לערבב את החלמונים, 1 כוס סוכר, שמן, סוכר וניל, מיץ תפוזים ואת התפוז השלם בקליפתו (מרוסק בבלנדר‎) -> ‎להוסיף ‏להכל קמח ולערבב‎.

  4. להוסיף את החלבונים המוקצפים ולהחדיר אותם לאט אל תוך הבלילה‎

  5. ‎.

  6. בתנור 200 מעלות לתבנית גדולה - 40 דקות, כשאני מכינה באינגליש קייק זה בערך חצי שעה‎

  7. ‎.

  8. לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור לשפוך עליה סירופ חם העשוי מכוס מיץ תפוזים + 3 כפות סוכר + 1 סוכר‎

  9. ‎( ‎אני כמובן מוסיפה פנימה פרות מסוכרים, דובדבנים, פיצפוצי שוקולד, ועוד כל אחד מה שהוא אוהב‎)