לןגן

קונוסים במילויקצפת ושוקולד-יאמיי

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 13/10/2018 | 18:35
קונוסים במילויקצפת ושוקולד-יאמיי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר במקרר בצק עלים

  2. לפרוס ולתחוך לרצועות לא עבות.

  3. לשמן מעט קונוסים . אפשרי להכין גם קונוסים מנייר כסף...

  4. לגלגל את הבצק מסביב לקונוס. למרוח ביצה טרופה

  5. ולאפות בתנור שחומם מראש עד להזהבה.

  6. להניח להם להתקרר מעט

  7. ולהוציא את הקונוסים בעדינות ובתנועת סיבוב.

  8. לטבול בגנש השוקולד

  9. (לאחר שהרתחנו השמנת מתוקה ועירבבנו היטב את השוקולד המריר לתוכה).

  10. להקציף שמנת מתוקה/צמחית עם אינסטנט וניל וסוכר ולזלף הקצפת לתוך הקונוסים . בהצלחה💗הילה. לפדר גם באבקת סוכר...