לןגן

ספגטי ברוטב עגבניות חריף עם טונה ושמן בטעם בצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 12/10/2018 | 16:10
ספגטי  ברוטב עגבניות חריף  עם טונה ושמן בטעם  בצל

תקציר המתכון: טעים אש🔥

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בישול הספגטי:

  2. 1) ממלאים מים בסיר ושופכים רבע כוס שמן ומעט מלח עד לרתיחה

  3. 2)מכניסים את ספגטי שלמים ולא משחררים אותם ממתינים כמה דקות ואז משחררים מבשלים כ9 עד 10 דקות

  4. 3)שוטפים אותם במים חמים ומסננים מחזירים אותם לסיר מזלפים כרבע כוס שמן בטעם בצל ושמים בצד

  5. 4)הכנת הרוטב:

  6. מטגנים את הבצל שום ופלפל חריץ לכמה דקות

  7. מוסיפים את העגבניות מרוסקות רסק מרק עוף פפריקה מתוקה ,פפריקה גרוסה טונה ורבע כוס מים ומבשלים כ 10 דקות על אש נמוכה

  8. 5) אחרי 10 דק מוסיפים חצי כוס מים ועוד 5 ע6 דקות בישול ואפשר להרכיב את המנה בתאבון 🍝