קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לפורר פתיבר
לבשל חלב, חמאה, סוכר ושוקולד לקרם חלק
להוסיף לפתיבר ולערבב
להעביר לתבנית
להקפיא עד הכנת הקרם.
להקציף לקרם יציב את ומרי הקרם (חלב, שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג)
למרוח על שכבת הבסיס
להקפיא לחצי שעה
להכין ציפוי גנאש - להרתיח שמנת מתוקה
להוריד מהאש ולהוסיף שוקולד תוך ערבוב מתמיד עד לקבלת קרם חלק ומבריק
לשפוך על כל חלקי העוגה
להשאיר במקרר לייצוב כ-4 שעות