לןגן

טורטיות בשר ופטריות

מאת: ,לימור שמואלי, פורסם: 12/10/2018 | 10:35

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קודם כל לוקחת בשר טחון מגרדת בצל חותכת דק דק פטרוזיליה / כוסברה מה שכל אחת אוהבת קוצצת קצת כרפס פטריות טריות שתי סוגי גמבות כמובן שלא חייב.

  2. תבלינים :

  3. כפית וחצי פפריקה מתוקה

  4. כפית כמון

  5. כפית מלח

  6. כפית פלפל שחור

  7. כפית מרק עוף (לא חובה )

  8. חצי כפית כורכום .

  9. לגלגול הטורטיה בקצוות לקחת שתי כפות קמח עם קצת מים לשים ולהדק. לשים ביצה לטבול את הטורטיה בביצה פירורי לחם ושומשום ,

  10. 200 מעלות 20 דקות.

  11. אפשרות נוספת:

  12. להקפיץ רצועות פלפלים חזה עוף בצל ופירה