לןגן

עוגת קרמבו בטעם מוקה

מאת: אתי ממן, פורסם: 24/06/2015 | 19:20
עוגת קרמבו בטעם מוקה

תקציר המתכון: עוגה עוצרת נשימה!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבסיס

לקרם

ציפוי שוקולד

אופן הכנה

  1. מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, אינסטנט, קמח ואפייה, משמנים תבנית אלומיניום מרובעת עם ספריי שמן, שופכים את הבלילה ואופים 170 מעלות כ 20 דקות.

  2. ממיסים במיקרו 100 גרם שוקולד חלב, קפה נמס, 1/4 כוס חלב, מערבבים טוב ומניחים בצד, מקציפים 2 שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט, מוסיפים תוך הקצפה את קערת השוקולד, ממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה!..

  3. יוצקים לתוך תבנית קרמבו (ראו תמונה), מקפיאים לילה, משחררים מהתבנית ומניחים על בסיס העוגה, חותכים עם סכין לפי גודל התבנית, (עם שאר העוגה ניתן להכין קינוחי כוסות), מניחים תבנית תנור ומעליה רשת, מניחים את העוגה.

  4. ממיסים שוקולד, שמנת מתוקה, יוצקים על העוגה, מנערים לצדדים (מצטבר שוקולד בין השקעים)

  5. שומרים במקרר!!