פרחי כרובית בתנור
מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 10/10/2018 | 14:37
תקציר המתכון:
קלי קלות
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
אני משתמשת בפרחי כרובית של סנפרוסט ( במידה והשתמשתם בכרובית טריה תרתיחו אותה עם מים וחומץ רבע שעה ) .
-
חצי חבילת פרחי כרובית קפואה
-
2 כפות שמן זית
-
2 כפות רוטב סצ'ואן ( של קנור)ניתן להמיר לצ'ילי מתוק או חריף !!
-
כף טראקי
-
כפית פפריקה
-
מלח גס
-
פלפל שחור גרוס
-
חצי כוס מים
אופן הכנה
-
להניח את פירחי הכרובית בתבנית לאפיה
-
בקערית קטנה נשים את השמן,רוטב סצ'ואן,טריאקי,פפריקה והמים נערבב היטב
-
נמזוג עם כף על הכרובית
-
נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס
-
נכניס לתנור לא מכוסה !! חום 200 מעלות 20 דקות או עד שמזהיב יפה