לןגן

פילה עוף עם פסטה פסטו

מאת: דורית אלישע, פורסם: 10/10/2018 | 10:03
פילה עוף עם פסטה פסטו

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הפילה עוף חצי שעה עם כף שמן זית, מלח, פלפל, 2 שיני שום כתוש

  2. במחבת חם מאוד לטגן עם כף שמן זית את רצועות הפילה עוף עד לשינוי הצבע

  3. להניח בצד

  4. להוסיף כף שמן זית לטגן את רצועות הגמבה להוסיף עגבניות שרי חצויות

  5. זיתים קלמאטה ללא חרצנים

  6. להוסיף את הפילה עוף לעוד 10 דקות

  7. לבשל פסטה עם מעט מלח לפי ההוראות שעל גבי האריזה

  8. לשמור חצי כוס מהנוזלים ולסנן

  9. להוסיף לנוזלים ששמרנו 4 כפות פסטו בזיליקום לערבב עם הפסטה

  10. להוסיף למחבת לשפר טעמים אם יש צורך ולבשל עוד 5 דקות לספיגת טעמים.