לןגן

עוגיות פריכות וטעימות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 09/10/2018 | 07:02

תקציר המתכון: מיקס של טעמים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים הכל בקערה וללוש לקבלת בצק נעים

  2. להכניס למקרר חצי שעה

  3. אם רוצים עם סוכר וקינמון

  4. לקחת חתיכת בצק קטן לעשות נחש קטן לגלגל בסוכר עם הקינמון ולסגור לחצי

  5. אם רוצים עם ריבה

  6. לקחת כדור בצק לקמח מעט ולרדד בין 2 ניירות אפיה לקרוץ עם חותכן אחד סגור ואחד עם חור באמצע

  7. אחרי האפיה לשים באמצע ריבה

  8. לפזר אבקת סוכר על העוגיה עם החור ולחבר את העוגיה

  9. אם רוצים אפשר לאפות בלי הסוכר ואחרי האפיה לפזר אבקת סוכר