עוגה תפוחים בחושה
מאת: ויקי גב, פורסם: 08/10/2018 | 23:00
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
מתכון
-
5 ביצים שלמות
-
כוס סוכר
-
לטרוף במטרפה ידנית.
-
כוס שמן
-
גרידת לימון כף
-
2 כוסות קמח תופח
-
למלית !!!
-
4 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
-
2 כפות סוכר לבן
-
2 כפות סוכר חום דמררה
-
כף קינמון
-
כוס אגוזי מלך קצוצים
-
אפשרי להוסיף 2 כפות ריבת משמש
אופן הכנה
-
לערבל ידני את הביצים סוכר והשמן..ולהוסיף את הקמח..
-
לשמן תבנית לשפוך חצי מהבלילה.
-
מעל חצי מהמלית תפוחים.
-
שוב מעל את הבלילה ..ואחרי את התפוחים..
-
לאפות עד שהעוגה משחימה..
-
להוציא ולמרוח בנדיבות מייפל…