לןגן

לחמניות פשוטות וטעימות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 08/10/2018 | 22:00

תקציר המתכון: רכות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה כוס מים מהברז שמרים וסוכר ולהמתין רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המצרכים חוץ מהלימון וללוש היטב לקבלת בצק נעים להוסיף את הלימון וללוש לשמן מעט את הבצק ממש עם כמה טיפות לכסות ולהכניס למקרר לשעה

  3. להוציא ללוש לכסות ולהכניס למקרר עד הבוקר

  4. אפשר גם ללא המקרר פשוט להתפיח על השיש

  5. לחלק את הבצק ל16 כדורים לקמח מעט ולתת לנוח 10 דקות

  6. לעשות צורה להניח בתבנית על נייר אפיה להתפחה

  7. לחמם תנור 200 מעלות

  8. להבריש את הלחמניות עם הביצה לפזר מה שאוהבים ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה

  9. בהצלחה