תקציר המתכון: מרק אפונה משגע לימים הקרירים😍 אפשר להוסיף קרוטונים ולהנות ממרק משביע וטעים ברמות😍😍❤❤
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עם 3 כפות שמן זית עד לשקיפות.
מוסיפים את הסלרי ,הגזר והשום וממשכים לטגן עוד דקה שתיים.
מוסיפים את האפונה היבשה ומוסיפים את כל התבלינים ומערבבים.
מוסיפים מים חמים ומביאים לרתיחה, טועמים ומתקנים תיבול.
מנמיכים את האש ומבשלים בערך כשעה ורבע או עד שהכל מתרכך.
מוסיפים את הכוסברה והפטרוזליה הקצוצה ומבשלים עוד 2-3 דקות ונכבה את האש.
אני טוחנת חלקית וניתן לטחון למרק חלק או פשוט להשאיר את זה כמו שהוא.
אחחחחחח איזה מרק טעיםםםם😍😍😍
ניתן לקצר את תהליך הבישול בחצי מהזמן אם מבשלים בסיר לחץ.
מוסיפים קרוטונים ונהנים ממרק משביע וטעים ברמות❤❤😍😍
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤