תקציר המתכון: מרק גריסים משגע לימים הקרים😍😍❤❤
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עם 3 כפות שמן זית עד לשקיפות.
מוסיפים את השום ומערבבים.
מוסיפים את הסלרי וממשכים לטגן עוד דקה.
מוסיפים את הגזר המגורד ומטגנים עוד דקה.
מוסיפים את קוביות העגבניות ומטגנים עוד דקה.
מוסיפים את הגריסים ואת כל התבלינים ומערבבים.
מוסיפים מים חמים ומביאים לרתיחה, טועמים ומתקנים תיבול.
מנמיכים את האש ומבשלים בערך כ- 45 דקות או עד שהכל מתרכך.
מוסיפים את הכוסברה והפטרוזליה הקצוצה ומבשלים עוד 2-3 דקות ונכבה את האש.
אחחחחחח איזה מרק טעיםםםם😍😍😍
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤