לןגן

אצבעות פיצה נחטפות (:

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 24/06/2015 | 13:44
אצבעות פיצה נחטפות (:

תקציר המתכון: אצבעות פיצה נחטפות

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

להברשה

לרוטב

תוספות

אופן הכנה

  1. לבצק לשים במיקסר קמח ושמרים ולערבב להוסיף את הסוכר ולערבב ואז את שאר המצרכים ולערבל לכדור חלק אם רטוב מידי להוסיף 2 כפות קמח. להניח בצד לחצי שעה ולכסות את הקערה עם ניילון נצמד.

  2. לערבב את כל חומרי הרוטב בצלוחית .

  3. לאחר חצי שעה לפתוח את הבצק על שיש מקומח ועם גלגלת של פיצה לעשות ריבועים למלות כל ריבוע ברוטב גבינה צהובה וזיתים ולגלגל לרולדה ולהניח בתבנית אפייה על גבי נייר אפייה משומן.

  4. לאפות בחום של 200 מעלות תנור מחומם מראש 13 דקות עד 15 דקות גג.

  5. להבריש בביצה ולפזר שומשום בהצלחה (: