לןגן

עוף ברוטב סויה ותפוזים

מאת: לימור , פורסם: 08/10/2018 | 11:00

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. מערבבים בקערה את רוטב הסויה עם מיץ התפוזים, הדבש והפלפל

  2. 2. מטגנים את העוף מעט ומוספים את הבצל והשום.

  3. 3.מוסיפים את תערובת הנוזלים, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה בינונית כחצי שעה

  4. ** ניתן לשים בתבנית את העופות עם חומרי הרוטב ולאפות בתבנית מכוסה