תקציר המתכון: מתכון קל ומוצלח מאוד
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
1. להשרות את החיטה כחצי שעה ולסנן
2. מחממים שמן בסיר גדול. מוסיפים כורכום, פפריקה ומערבבים לפתיחת התבלינים. מוסיפים את הבשר ומטגנים כדקה מכל צד.
3. מוסיפים את שאר המצרכים (חוץ מהביצים)
4. שמים מים (עדיף רותחים) עד גובה תפוחי האדמה
5. מבקשים כשעה על אש בינונית
6. מוסיפים את הביצים וכוס מים ומכניסים לתנור 100 מעלות או שמים על הפלטה (מכוסה במגבת עבה)