לןגן

פסטה ברוטב שילדים אוהבים של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 08/10/2018 | 05:12
פסטה ברוטב שילדים אוהבים של סבתא לאה

תקציר המתכון: פסטה נטרפת, "פושטית" כמו בצהרון, קלה ומהירה להכנה, מתאימה כתוספת לכל ארוחה, וכן גם ילדים שרגישים לגלוטן יכולים להשתתף בחגיגה.

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן

  2. מחממים בסיר את השמן, מוסיפים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את השום ומטגנים כדקה

  3. מוסיפים את רסק עגבניות, קופסת שימורי העגבניות, תבלינים, מים או מיי בישול הפסטה, מביאים לרתיחה, מורידים את הלהבה ללהבה בינונית ומבשלים 10 דקות ללא מכסה הסיר, זה הזמן לטעום את הרוטב (זהירות חם), אם יש צורך מתקנים תיבול

  4. שמים בסיר הרוטב את הפסטה המבושלת, מערבבים היטב היטב ומבשלים עוד 5 דקות על להבה נמוכה ומגישים

  5. זהו מוכן! כדאי נסו, אצלי נכדי הקטנטנים טרפו וביקשו עוד ועוד, אין יותר פשוט מזה

  6. בתיאבון אז... כנסו למטבח וספרו איך היה