קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לקלף את התפוחי אדמה לחתוך לקוביות ולבשל כ-15 ד׳ק
בינתיים לחתוך את הבצל ולאדות אותו במחבת עם החמאה
לחתוך את הכרובית לפרחים ולהוסיף אותו לסיר עם התפוחי אדמה
להוסיף מים רותחים+תבלינים+בצל מאודה ולבשל הכל ביחד עוד 15 ד׳ק
2 ד׳ק ליפני סיום הבישול להוסיף לסיר את השום ולבדוק טעמים עם חסר תבלינים לתבל עוד קצת ולכבות לאחר 2 ד׳ק
להגיש חם, בתאבון😋