לןגן

מרק כרובית ותפוחי אדמה🍜

מאת: Anya Mazon, פורסם: 24/06/2015 | 07:54
מרק כרובית ותפוחי אדמה🍜

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את התפוחי אדמה לחתוך לקוביות ולבשל כ-15 ד׳ק

  2. בינתיים לחתוך את הבצל ולאדות אותו במחבת עם החמאה

  3. לחתוך את הכרובית לפרחים ולהוסיף אותו לסיר עם התפוחי אדמה

  4. להוסיף מים רותחים+תבלינים+בצל מאודה ולבשל הכל ביחד עוד 15 ד׳ק

  5. 2 ד׳ק ליפני סיום הבישול להוסיף לסיר את השום ולבדוק טעמים עם חסר תבלינים לתבל עוד קצת ולכבות לאחר 2 ד׳ק

  6. להגיש חם, בתאבון😋