לןגן

עוגת אגוזים עם גנאש שוקולד

מאת: שרה יוסף, פורסם: 07/10/2018 | 21:49

תקציר המתכון: רכה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם הסוכר לקבלת קצף לא קשה להנמיך את מהירות המיקסר הערות המיקסר ולהוסיף את החלמונים לאט להוסיף את השמן ולהמשיך להקציף לאט

  2. לערבב את כל היבשים ולהוסיף לסירוגין קצת מה יבשים וקצת מיץ ולהמשיך להקציף עד שתתקבל בליחה חלקה

  3. לשים בתבנית 24 נייר אפיה ולהוסיף את הבלילה

  4. לחמם תנור 180 מעלות ולאפות 40 דקות בערך לבדוק עם סכין אם הסכין יבשה העוגה מוכנה

  5. להכין גנאש להרתיח שמנת מתוקה להוסיף שוקולד ודבש לערבב לקבלת קרם חלק

  6. לעשות כמה חורים בעוגה ולצפות עם הקרם לקשט עם האגוזים

  7. בהצלחה