לןגן

דג סלמון ברוטב בוטנים

מאת: אמונה בוארון, פורסם: 23/06/2015 | 23:59
דג סלמון ברוטב בוטנים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. דג סלמון ברוטב בוטנים המצרכים הדרושים 1 קילו דג סלמון, 1/2 כפית מלח גס, 1/2 כפית פלפל שחור גרוס, לרוטב מחצי לימון,2 כפות ממרח בוטנים,2 כפות בוטנים קצוצים וקלויים, 1 כפית דבש,1 כפית שום כתוש,1 כף שמן,1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, אופן ההכנה לחתוך את הדג לקוביות גדולות לפזר את המלח הפלפל על הדג לחכות 10 דקות לספיגת הטעמים, להניח ע נייר אפיה בתוך תבנית לאפות 15 דקות עם חום של 190, בינתיים, לערבב את כל מצרכי הרוטב להוציא את הדג לשפוך את הרוטב מעל להכניס שוב לתנור עוד 5 דקות, אפשר לקשט בפטרוזיליה קצוצה ורוטב צ'לי,