לןגן

ממולאים

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 07/10/2018 | 10:41
ממולאים

תקציר המתכון: סיר ממולאים מעלף מבצלים,עגבניות ופלפל שושקה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. בקערה לשים 200 גרם בשר טחון וכוס אורז שטוף, שום כתוש, פטרוזליה ואת תוכן העגבניות, לתבל בכפית פפריקה,מעט כורכום, קורט סוכר, כפית מרק עוף,מלח ופלפל שחור, לערבב היטב ולמלא את הירקות ולהכניס לרוטב.

  2. לרוטב:

  3. בסיר רחב לשים שמן וכפית שום כתוש/מגורד (אפשר מי שאוהב גם בצל) להוסיף רסק אחד קטן, כפית מלאה פפריקה, מעט כמון וכורכום, מלח ופלפל שחור, 2 כוסות מים בערך ולהרתיח, להוסיף כף מרק עוף ולהניח את הפלפלים. לבשל שעה ותוך כדי בישול להרטיב את הירקות עם הרוטב. לבשל עד צמצום הנוזלים ולהכניס לתנור בלי מכסה על מצב גריל לעשר דקות על 220 מעלות. (כמובן בסיר שמתאים לתנור)