לןגן

קובניות

מאת: חוה דר, פורסם: 06/10/2018 | 23:18
קובניות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

המרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. ללוש את המרכיבים ,חוץ משמן הזית! לבצק חלק ורך, להתפיח כשעה

  2. 2. לחלק ל 15 חלקים.

  3. 3. לרדד כל חלק לעלה דק דק למרוח בשמן זית ולגלגל לרולדה את הרולדה לגלגל לשבלול

  4. וכך לגלגל את יתר הלחמניות.

  5. 4. להתפיח כשעה, למרוח שמן בעדינות במברשת ולפזר שומשום/קצח

  6. 5. לאפות 180 מעלות להזהבה יפה .