לןגן

פיצה

מאת: אתי ממן, פורסם: 23/06/2015 | 21:36
פיצה

תקציר המתכון: פיצה שכולם אוהבים

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בצק

רוטב פיצה

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח עם שמרים, מוסיפים סוכר ואבקת אפייה, מוסיפים מים ושמן, מערבלים 4 דקות נוספות, לקראת סוף הלישה מוסיפים מלח, מתפיחים שעה, לשים ידנית פעם נוספת ושוב מתפיחים חצי שעה, מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים, משמנים את הידיים ומשטחים על התבניות (אפשר להיעזר במערוך). לרוטב פיצה - בסיר על הגז שמים בצל מטוגן, רסק עגבניות, מגרדים 1 עגבנייה ומתבלים- כפית מלח, כף פפריקה, כפית פלפל שחור גרוס, מורחים כל פיצה ברוטב, מוסיפים פרוסות זיתים, או כל תוספת שאוהבים, מפזרים גבינה צהובה, ומעט מוצרלה, מפזרים שומשום מסביב לפיצה, אופים בטורבו 170 מעלות כ 20 דקות.. בתיאבון מאתי ממן באהבה!