לןגן

קציצות קיפוד

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 06/10/2018 | 10:00
קציצות קיפוד

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב בשר טחון עם מחצית מהבצל הקצוץ

  2. כוסברה פטרוזיליה לשים את התבלינים .( מה שאתם אוהבים). אפשרי להוסיף כף רסק עגבניות גם לבשר

  3. לשטוף את האורז היטב ולהוסיף לקערת הבשר וליצור קציצות .

  4. לחמם סוטאז/מחבת

  5. לטגן בצל קצוץ, תבלינים רסק

  6. עגבניות 2 כוסות מים רותחים, כשמבעבע להוסיף את הקציצות. לנענע מדי פעם את הסיר ואם צריך להוסיף מעט מים .

  7. תהנו הילה❤