תקציר המתכון: המתכון למרק קישואים לקובה
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לטגן בסיר גדול את הבצק עד להזהבה. להוסיף את הקישואים חתוכים לקוביות ולטגן מעט.
להוסיף מים רותחים לסיר ולבשל על אש בינונית עד שהקישואים מתרככים.
להוסיף תבלינים - פלפל שחור, מלח, כף אבקת מרק עוף, רבע כפית כורכום (אפשר יותר, תלוי בצבע שרוצים)
מוסיפים 3/4 כוס אורז ומבשלים כחצי שעה.
להוסיף את הקובה ולבשל עוד חצי שעה.