לןגן

קובה קישואים

מאת: לימור , פורסם: 05/10/2018 | 14:57
קובה קישואים

תקציר המתכון: המתכון למרק קישואים לקובה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בסיר גדול את הבצק עד להזהבה. להוסיף את הקישואים חתוכים לקוביות ולטגן מעט.

  2. להוסיף מים רותחים לסיר ולבשל על אש בינונית עד שהקישואים מתרככים.

  3. להוסיף תבלינים - פלפל שחור, מלח, כף אבקת מרק עוף, רבע כפית כורכום (אפשר יותר, תלוי בצבע שרוצים)

  4. מוסיפים 3/4 כוס אורז ומבשלים כחצי שעה.

  5. להוסיף את הקובה ולבשל עוד חצי שעה.