לןגן

פיצה

מאת: לימור , פורסם: 05/10/2018 | 14:51
פיצה

תקציר המתכון: יותר טעים מפיצרייה

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לרוטב

אופן הכנה

  1. מערבבים שמרים, מים וסוכר

  2. מוסיפים את שאר מרכיבי הבצק ומעבדים במהירות בינונית נמוכה כעשר דקות (הבצק צריך להיות דביק)

  3. מתפיחים עד להכפלת הנפח

  4. פותחים את הבצק, שמעם את הרואב, גבינה צהובה ותוספות

  5. אופים בטורבו 220 מעלות כרבע שעה